O NAS


Joga hive studio: Joga je fun!

KDO SMO? KAJ POČNEMO?


YOGA HIVE STUDIO je prostor za vse, ki iščete ravnovesje med hitrim življenjskim ritmom in trenutki, ki si jih vzamete zase. Smo potujoči studio, ki ponuja redne vadbe, skozi katere boš razvijal svoje znanje in spoznavanje svojih sposobnosti, občasno pa poskrbimo tudi za pop-up ure na zanimivih in nepričakovanih mestih, kjer jogo predstavljamo tudi tistim, ki se z njo še niste spoznali.

Do joge gojimo spoštljiv odnos, a je ob enem ne jemljemo preveč resno. Na naših vadbah spodbujamo sproščeno vzdušje in smeh in igrivost, skozi katere spoznavamo jogijsko prakso in, kar je še pomembnejše, sebe.

O MENI


Z jogo sem se aktivneje začela ukvarjati pred tremi leti, čeprav sva se spoznavali že vrsto let. Dinamični delovniki in stresno okolje, v katerem delam zadnjih šest let odkar vodim svoje podjetje, so od mene enostavno zahtevali, da se umirim in stopim korak nazaj. Z redno vadbo joge sem prišla do najlepšega darila, ki sem si ga lahko podarila. Čas zase. Čas, v katerem se ukvarjam sama s seboj, spoznavam sebe in svoje okvirje. Skozi vadbo joge sem prišla do številnih spoznanj. Med drugim tudi do tega, da v življenju ne moreš vsega nadzorovati in moraš včasih enostavno pustiti, da se stvari zgodijo. In, ja, to prihaja izpod prstov “control freaka”. Joga ne dela čudežev, čudeže delamo sami. Gotovo se v času, ko se redno ukvarjam z jogo, nisem pretirano spremenila. Še vedno sem hedonistka, še vedno se moji delovniki (pre)pogosto prelijejo v večerne ure in vikende. Pa vendar sem v tem času spoznala, kdo pravzaprav sem. To, da zmorem izpeljati najbolj nore stvari, da se odlično počutim, ko lahko svoje znanje predajam naprej in se ob tem še noro zabavam. Moje ure so igrivo resne in zabavne. In na to sem najbolj ponosna. Joga je fun!


Joga hive studio: Joga je fun!